Wij kennen niet alleen het recht, wij passen het rechtvaardig toe

onze werkwijze

Onze slimme en
eigenzinnige werkwijze

Victor Adviseurs heeft jarenlange ervaring in het werken met en voor overheidsorganisaties, zowel op vaste basis als op interimbasis. Wij begrijpen de interne werking en spreken de taal van de overheid. Hierdoor kunnen wij snel en effectief optreden, dossiers aanpakken en politieke gevoeligheden begrijpen. Bovendien is Victor Advocaten onze zusterorganisatie, waardoor wij direct toegang hebben tot gespecialiseerde juridische expertise zonder te hoeven schakelen met andere kantoren. Dit maakt ons onderscheidend van andere adviesbureaus.

Politiek

Wij verbinden politieke besluitvorming aan beleid en recht. Wij helpen bij het operationaliseren en normeren van politieke waarden.

Beleid

Wij verbinden beleid aan politiek en recht. Wij helpen beleid formuleren door beleidsproblemen en -oplossingen te concretiseren.

Recht

Wij verbinden recht aan politiek en beleid. Wij helpen bij het dienstbaar maken van recht aan de maatschappij zoals politiek en beleid die voor zich zien.

Advocaat

Wij werken strategisch samen met Victor Advocaten. Wij hebben dus altijd een toga binnen handbereik. Sterker nog, soms trekken wij deze zelf aan.

Kennisbank

Kennis moet je delen. Dat is dan ook precies wat wij hier doen.

Adviseur

Ruud Potma

Victor Adviseurs hebben een unieke werkwijze waarbij wij politiek, beleid en recht met elkaar verbinden. Wij beginnen met een diepgaande analyse van de politieke en juridische context, inclusief wet- en regelgeving en beleidsontwikkelingen. Vervolgens combineren wij onze expertise op het gebied van beleidsvorming en politieke processen om verschillende beleidsopties te analyseren en advies te geven over haalbaarheid en impact. Daarbij houden wij rekening met zowel de politieke realiteit als juridische vereisten. Wij gebruiken ook altijd een door onszelf ontwikkeld format voor juridische risicoanalyses.