Met recht werken aan een betere samenleving

over ons

Samen recht maken voor de maatschappij

Victor Adviseurs doen aan creatieve probleemoplossing. Wij snappen dat het juridische aspect vaak maar een onderdeel is van vaak veel complexere problemen. De overheid handelt immers in een krachtenveld met belanghebbenden met allemaal verschillende percepties, belangen en doelstellingen. Dat vraagt niet om creativiteit. Dat vereist het.

Onze missie

Wij combineren politiek, beleidsmatig en juridisch advies en onderzoek zodat bestuurders, beleidsmakers, inkopers en juristen bij overheden niet alleen weten wat juridisch mogelijk is, maar ook wat slim is en hoe dat het beste (niet) te doen.

Onze visie

Wij willen een toonaangevend adviesbureau zijn in de publieke sector waar bestuurders, beleidsmakers, inkopers en juristen aankloppen voor creatieve oplossingen. Wij pakken de handschoen op waar andere bureaus deze laten liggen. Daarbij garanderen wij de kernwaarden van de democratische rechtsstaat altijd in ere te houden.

Onze kernwaarden

Pragmatisch

Creatieve oplossingen waar overheden echt iets aan hebben.

Innovatie

Wij komen met oplossingen ook al zijn ze nog niet eerder gevonden.

Doelgericht

Omdenkers en rechtmakers die op zoek gaan naar de uitzonderingen op de regels.

Mensgericht

Het gaat immers niet om de regels, maar om het verder brengen van mens & maatschappij

Adviseur

Waarom Victor Adviseurs?

Victor Adviseurs benadrukken het belang van creativiteit en een tegendraadse aanpak om de uitdagingen van vandaag aan te pakken. Wij stimuleren innovatieve oplossingen door out-of-the-box (en soms juist in-the-box) denken te bevorderen. Wij geloven dat het doorbreken van conventionele denkpatronen essentieel is voor vooruitgang. Wij moedigen overheden aan om buiten hun comfortzone te treden en onconventionele wegen te verkennen om nieuwe perspectieven en onverwachte oplossingen voor complexe problemen te ontdekken.